VIDANOVA Beeldmerk_RGB

nieuw leven is prachtig. zo mooi als het is, zo willen wij het graag voor jullie houden.

VidaNova is hét deskundige en warme kraamzorgbureau

we bieden de zorg die jij verdient tijdens je kraamtijd

Meegaande kraamverzorgsters vinden wij belangrijk. Elke situatie is anders en heeft andere wensen. Hier zijn wij ons bewust van, vandaar dat wij de zorg op het gezin afstemmen. De zorg en hulp die wij bieden staat centraal voor het hele gezin.

Uiteraard voeren wij de werkzaamheden uit die bij onze takenpakket horen, maar wij zijn graag nog een aanvulling hierop. Wij zetten ons volledig in voor onze gezinnen, daarom staan wij dag en nacht klaar voor jouw gezin. Onze professionaliteit blijft ten alle tijden van hoge klasse, elk dagdeel. Wij ervaren het als positief, dat wij betrokken mogen zijn bij de zorg en hulp van elk moment.

werkwijze

Het is belangrijk dat je de kraamzorg tussen de 12 en 20 weken van je zwangerschap regelt. Hoe eerder, des te beter. Je bent er dan van verzekerd dat je de uren kunt nemen, aan zorg, die je nodig hebt.

Zodra jij je aanmeldt, nemen wij binnen drie werkdagen contact met je op. Wij bevestigen de zorg per mail. Vanaf dat moment start je tijd met VidaNova officieel.

Je krijgt in de bevestigingsmail de inloggegevens voor de inspiratie omgeving. De omgeving biedt je veel mogelijkheden. Hier vind je allerlei informatie terug zoals informatie over de bevalling, borstvoeding en uitzetlijsten. Als onze klant krijg je ook korting op een newborn fotoshoot bij Teresa Fotografie. De kortingsvoucher vind je terug in de inspiratie omgeving. Ook staan er heerlijke recepten online, gerechten die je zelf kan bereiden of die wij eventueel tijdens de kraamtijd kunnen koken voor je gezin.

Rond de 30e week van de zwangerschap nemen wij weer contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Deze vindt plaats tussen de 32 en 34 weken, telefonisch of bij jou thuis. Wij bespreken dan jouw wensen en wij hebben het over de spullen die nodig zijn voor de kraamtijd.  Tijdens de intake ontvang jij een leuke  VidaNova Goodiebag met handige folders en producten voor de laatste weken van je zwangerschap en de kraamweek.

Zodra de baby geboren is, moet er contact met ons worden opgenomen. Dan kunnen wij met elkaar afstemmen hoe laat de kraamverzorgster arriveert. Indien je thuis bevalt zal de verloskundige tijdig contact met ons opnemen, om te assisteren tijdens de bevalling. Wanneer de baby is geboren, gaan wij een prachtige kraamweek tegemoet. Aan het einde van de week sluiten wij af met een mooi VidaNova cadeau voor de baby.

Onze missie
VidaNova biedt de volledige zorg die het gezin wenst en verdient tijdens de kraamtijd.

vidanova service

Wij vinden vertrouwen belangrijk, daarom zie je tijdens je kraamtijd één gezicht. Met een vaste verzorgster bouw je een band op. Schroom je niet om vragen te stellen of je wensen uit te spreken, VidaNova ondersteunt waar nodig. Wij vinden het belangrijk dat wij samen met jou en volgens je wensen, je kraamtijd doorlopen. Naast de professionele zorg voor mama en baby, nemen we graag de dagelijkse taken uit handen. Wij nemen huishoudelijke taken en boodschappen op ons en koken graag.

Wij begrijpen goed dat de aandacht uitgaat naar moeder en kind, maar wij zijn er ook voor de andere gezinsleden. Wij nemen het hele gezin mee in de kraamtijd. Zo is er ook ruimte om de andere kinderen (als die er zijn) bezig te houden. Van activiteiten aan de woonkamertafel tot koekjesbakken. Ook mogen de oudere broers en/of zussen gezellig mee helpen met de verzorging van mama en baby. Dit geeft het gevoel van betrokkenheid en maakt het compleet voor het gezin. Voor hun inzet worden zij beloond, zij kunnen een leuke VidaNova Top broer/zus diploma verdienen. Wij bieden de papa ook wat vrije handen, zodat deze ook tot rust kan komen. Op deze manier is er voor de ouders en de kinderen ruimte om rustig te landen in de nieuwe gezinssituatie.

Wij denken graag met jullie mee, want VidaNova weet dat er niet één vaste stappenplan is om zorg en hulp te bieden bij alle gezinnen. Wij onderscheiden ons door de service aan jouw gezinssituatie aan te passen. Dit maakt het uniek en divers.

hoe betaal ik de gemaakte kosten?

De kosten die worden gemaakt voor boodschappen en de VidaNova Essentials producten gedurende de week, kunnen aan het eind van de kraamtijd worden voldaan via een pinbetaling

verwachten jullie een kleintje?