kraamtijd

Na negen maanden zwangerschap gaat de tijd in van een mooie en levenslange verbintenis met jouw wonder.
Kraamtijd

Het is speciaal, maar hier kunnen tijdens de kraamtijd prikkelbare momenten bijzitten. Het kan onzekerheden met zich meebrengen. Als dat bij jou het geval is, dan pakken wij dit samen aan. Iedereen kent emoties en een onwennig gevoel met het ouderschap is zeker niet raar.  Daar helpen wij bij.

Oudere broers en/of zussen die mogen gezellig mee helpen met de verzorging, met lichte taken die zij aankunnen. Dit geeft het gevoel van betrokkenheid en maakt het compleet voor het gezin. Voor hun inzet worden zij beloond, zij kunnen een leuke VidaNova Top broer/zus diploma verdienen.

Door je volledig bij te staan, weten wij dat het gevoel snel over is en je alles met veel zelfvertrouwen gaat uitvoeren.

Kraamtijd Kraamzorg

kosten voor kraamzorg

 

Het basispakket van de zorgverzekering geeft recht op kraamzorg. Als kraamvrouw heb je in 2022 een wettelijke eigen bijdrage van € 4,70 per uur. In sommige gevallen wordt bij een aanvullende verzekering de eigen bijdrage (deels) vergoed. Dit verschilt per zorgverzekeraar. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Neem contact op met je zorgverzekeraar voor meer informatie.

verwachten jullie een kleintje?